Styrelsen 2017

Idag har Södras årsmöte gått av stapeln. En tapper liten skara samlades för att hålla mötet och träna hund tillsammans. Vi fick också avtacka vår ordförande Sara Englund som efter tre års arbete valde att lämna klubban vidare. Tack för det arbete du gjort för klubben Sara! Även Madlen Steen, kassör, avtackades. Ny styrelse valdes och ser ut på följande vis:
Ordförande– Linda Blasiusson
Vice ordförande– Pontus Nilsson
Sekreterare– Eileene Borgström
Tillförordnad kassör– Marie Naumann Carpenter
Ledamot– Gabrielle Svahn
Ledamot– Marie Naumann Carpenter
Suppleant– Leif Svahn
Revisor– Eva Ohlin/ Lena von Berger

Styrelsen har lediga poster och söker efter er medlemmar som vill vara med och driva klubben vidare. Poster som behöver fyllas är: Kassör, suppleant, revisorssuppleanter samt valberedning. Hör av er till oss om ni kan tänka er att sitta med i styrelsen.

Vidare planerar vi för olika aktiviteter och medlemsdagar under året. Håll ögonen öppna och kika in på hemsidan eller Facebook för att hålla er uppdaterade kring vad som händer.

Må väl och njut av era hundar/ Linda Blasiusson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *