Ny styrelse och info om 2020!

Nytt år nya tag!
Vid årsmötet den 23 februari valdes för 2020 ett arbetsutskott (AU) i brist på medlemmar till en komplett styrelse. En valberedning utsågs med uppgift att försöka fylla upp resterande styrelseposter. Ett medlemsmöte är inplanerat sön 26 april. Störst fokus har vi på Svensk Dobermann Vinnare – årets rasspecial – sön 9 augusti i Degeberga.

Efter årsmötet fick vi ett mycket uppskattat föredrag av leg sjukgymnast Madelaine Andersson, Lunds Djursjukhus. Det handlade om hur vi bäst kan ta hand om våra hundars hälsa med avseende på uppbyggnad, motion, rörelse, balans och rehabilitering. Xie visade gärna.Till er som inte var där – ni missade dessutom Lena Svebergs fantastiskt vackra och goda smörgåstårta !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *