Styrelsen 2024

 

Ordförande: Eva Ohlin
ordforande@sdksodralo.se

Jag och min man Bennie bor i Åhus. Jag har sysslat med hund i stort sett under hela mitt liv och med dobermann de senaste dryga tjugo åren. I vår familj finns i dagsläget Siri, en brun 9-årig tik, och Zigge, en svart ettårig hane. Mitt intresse ligger främst i bruksarbete men jag tränar gärna också annat som jag upplever att mina hundar gillar.

Vice Ordf.: Sara Englund

Jag bor i Lund tillsammans med min 8 åriga dobermannhane Ammo. Jag har haft dobermann i drygt 10 år och har varit aktiv inom Södra på ett eller annat vis nästan hela tiden. Främst har jag varit webbmaster men jag har även suttit på ordförande posten under några år.
Jag satsar mest på att köra IGP men har testat på det mesta som verkat roligt genom åren – en dobermann ställer trots upp på allt!

Sekreterare: Mia Lange
sekreterare@sdksodralo.se

Jag driver hund- och kattbutik i Lund. Jag har haft dobermann sedan 1982 och varit aktiv i klubben nästan alla år sedan dess. Jag kombinerar utställning/lydnad/bruks i träning och tävling.

Mina nuvarande hundar är Taras & Lyx.

Kassör Viktoria Ekberg
kassor@sdksodra.se

Ledamot: Carl Wetter

Jag är pensionerad domare och bor med min fru på en gård vid Skälderviken. Ebba, nu fyra år, är min andra dobermann. Förutom oss tre består familjen av ett antal hästar och katter samt Loppan, en dansk-svensk gårdshund. Utöver lek och promenader har vi för närvarande fokus på personsök och lydnad. Jag har varit medlem i SDK sedan 2010.

Suppleant 1: Marie Naumann Carpenter

Jag bor i Fuglie utanför Trelleborg. Jag köpte min första dobermann 1994 . Nu har jag tre: Tara, Enzo och Adele som följer med familjen på allt vi gör. Jag tränar och tävlar inom utställning, lydnad, spår och IGP. Jag har fött upp två valpkullar och är särskilt intresserad av hundars mentalitet. För närvarande utbildar jag mig till testledare.

Suppleant 2: Annie Kärävä

Jag är 56 år gammal med finskt ursprung och bor i Limhamn med min danska man Per. Boris Swedish Pride är vår första egna dobermann. Han tränar med Per i IPO-R, personsök och KONG men vi letar också efter en grupp att träna rapportering i. Annars gillar vi att vistas i naturen på långa promenader.

Revisor: Olle Davidsson
Revisor: Lena von Berger
Valberedning: ordf. Vakant
                           

Webbmaster: Sara Englund 
webmaster@sdksodralo.se