Styrelsen 2022

Ordförande: Eva Ohlin
ordforande@sdksodralo.se

Jag och min man Bennie bor i Åhus. Jag har sysslat med hund i stort sett under hela mitt liv och med dobermann de senaste dryga tjugo åren. I vår familj finns i dagsläget Siri, en brun 9-årig tik, och Zigge, en svart ettårig hane. Mitt intresse ligger främst i bruksarbete men jag tränar gärna också annat som jag upplever att mina hundar gillar.

Vice Ordf.: Stig Johansson

Jag är sedan snart 25 år sedan inflyttad dalmas. Bor i Vallkärra utanför Lund med min familj. Dobforsport Exor är min första Dobermann. Tävlade apportering med Labradorer för 30 år sedan, så detta är en utmaning men väldigt roligt! Exor är en kille med stark motor, massor av energi och kamplust. Vi jobbar nu extra mycket med lydnad men siktet är inställt på IGP.

Sekreterare: Mia Lange
sekreterare@sdksodralo.se

Jag driver hund- och kattbutik i Lund. Jag har haft dobermann sedan 1982 och varit aktiv i klubben nästan alla år sedan dess. Jag kombinerar utställning/lydnad/bruks i träning och tävling.

Min nuvarande hund är Taras, 2,5 år.

Kassör Viktoria Ekberg
kassor@sdksodra.se

Jag har levt med dobermann sedan 2003. Missy von der Lüssenwiese, eller Missy som hon kallas, är min andra dobermann och börjar bli en mogen dam på snart åtta år. Tillsammans tränar vi sök, spår och lydnad, och allt görs med klassisk dobermannglädje. På tävlingsbanan har vi lyckats bli uppflyttade till lägre klass spår och har ett LD Startklass samt godkänt resultat i lydnadsklass 1.

Ledamot: Carl Wetter

Jag är pensionerad domare och bor med min fru på en gård vid Skälderviken. Ebba, 2 år, är min andra dobermann. Förutom oss tre består familjen av ett antal hästar och katter samt Loppan, en dansk-svensk gårdshund. Utöver lek och promenader har vi för närvarande fokus på lydnad. Sedan får vi se vad det blir. Jag har varit medlem i SDK sedan 2010.

Suppleant 1: Vakant

Suppleant 2:

Revisor: Olle Davidsson
Revisor: Lena von Berger
Valberedning: ordf. Vakant
                           Gabrielle Svahn

Webbmaster: Sara Englund 
webmaster@sdksodralo.se